> ImSyaAz-SeVen <
Saturday, 17 May 2014 | 07:52 | 0 Love Note


assalamualaikum.. ^_^
hoi-II lama tak merapu di blog. mana taknya sibuk dengan periksa je.. u_u sadis.. naik pitam aq tahun nie.. sume mata pelajran kena push. nak berjaya memang la kena usaha lebih xD. tiap malam stay up hnya utk baca buku. tepuk sangat sikit ;p pastu dekat kelas tersengguk-sengguk sampai last-II muka dah tersembam dekat meja.. wkaka *kantoi selalu buat* xD tak taw la napa tahun nie banyak cerita masin, pahit, kelat sumenya adela. susah nak cari yang sweet macam gula-II.. dengan peperiksaan lagi tahun nie. huhu >_<
tapi yang menyeronokkan banyak peristiwa yang memang aq tak boleh nak lupakan dgn ?! erghh ! lalala.. boleh pula aq pikiq lagi pasai benda nie.. aish pikiq pasal pelajran lagi bermanfaat.. ayat kepoyoan apakah aku buat.. XD aritu abang aku buka satu lagi nie.. memang syok habis la aq layan. cepat-II tengok bawah.. dengar-II mesti rasa nak ulang je lagi :D


best kan ! cepat-II ngaku. hehehe. oke lah. aku dah nak blah.. belajaq-II !! :P study sampai lebam.. macam blh je jadi mcm tu xD tata ...


posted by iman syamilah @ 07:52
 

0 Comments:

Post a Comment

Older Post
Newer Post






You have no idea how much I like you, how much you make me smile, how much I love talking to you, or how much I wish you were mine. Sometimes hit, sometimes miss, it’s always like that Just do it right tomorrow, it’s just a small mistake.


1 2 3 4 5





Kawan :)

Mine Them Linky Home